Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de dátiles deshuesados
- 150 g de cerveza oscura
- 150 g de agua mineral gasificada
-
2
cucharadas de melaza, de cebada de caña
of 2 cucharadas de melaza - 50 g de aceite de oliva extra virgen (y un poco más para pincelar el molde y la masa)
- 30 g de levadura fresca
- 350 g de harina de trigo integral
- 50 g de harina de espelta
- 100 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 1 cucharada semillas de ajonjolí
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5.08 g
- Koolhydraten
- 38.73 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 3.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Concentrado de caldo de verdura
50 min
Pan de leche con nueces
1u. 50min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Barritas de avena y frutos rojos
55 min
Stollen
1h 20 min
Espuma de frutos rojos
10min
Pasta fresca básica
25 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2u. 50min
Huevos Quimbo
1h 5 min
Galletitas integrales de naranja
40 min
Focaccia de papa y romero
1 Std. 40 Min