雞肉湯河粉

雞肉湯河粉

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 3600 克
  • 越式河粉 乾燥
    240 克
  • 新鮮綠豆芽
    150 克
  • 香菜 梗和葉分開
    30 克
  • 整粒黑胡椒
    3 - 4 粒
  • 八角
    1 粒
  • 肉桂棒 (1 小塊)
    2 克
    桂皮
  • 棒棒腿 (約3支)
    350 克
  • 紅蔥頭 去皮,剖半
    30 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 魚露 依個人口味調整
    30 - 40 克
  • 檸檬 切角,擠汁用
    1 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1804.4 mg
Eiwitten 22.4 g
Calorieën 1713.1 kJ / 409.4 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 58.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...