Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3600 克 水
- 240 克 越式河粉 ,乾燥
- 150 克 新鮮綠豆芽
- 30 克 香菜 ,梗和葉分開
- 3 - 4 粒 整粒黑胡椒
- 1 粒 八角
-
2
克 肉桂棒 ,(1 小塊)
of 桂皮 - 350 克 棒棒腿 ,(約3支)
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮,剖半
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 30 - 40 克 魚露 ,依個人口味調整
- 1 顆 檸檬 ,切角,擠汁用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1713.1 kJ / 409.4 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Keine Bewertungen
蟲草花香菇雞湯
2h
炒花椰菜起司熱壓三明治
Keine Bewertungen
乾咖哩熱壓吐司
35 min
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Keine Bewertungen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Keine Bewertungen
焗烤肉醬茄子捲
Keine Bewertungen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Keine Bewertungen
韓式燒肉夾生菜
Keine Bewertungen
耶誕香草小羔羊排與野菇
Keine Bewertungen
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Keine Bewertungen
西班牙國王餅
Keine Bewertungen