Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3600 克 水
- 240 克 越式河粉 ,乾燥
- 150 克 新鮮綠豆芽
- 30 克 香菜 ,梗和葉分開
- 3 - 4 粒 整粒黑胡椒
- 1 粒 八角
-
2
克 肉桂棒 ,(1 小塊)
of 桂皮 - 350 克 棒棒腿 ,(約3支)
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮,剖半
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 30 - 40 克 魚露 ,依個人口味調整
- 1 顆 檸檬 ,切角,擠汁用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1713.1 kJ / 409.4 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1804.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
麻油秀珍菇松阪豬
Geen beoordelingen
溏心麻藥蛋
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
黑松露干貝蔬菜塔
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
蜂蜜芥末豬排佐肉桂蘋果
1 Std. 15 Min
蘋果肉桂燕麥棒
2h