Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
經典棉花薯泥
- 400 克 馬鈴薯, 去皮,切塊(約2公分)
- 200 克 鮮奶油
- 100 克 奶油, 切塊,置於室溫軟化
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 肉豆蔻粉
野菇醬燉小牛
- 300 克 洋蔥, 切塊
- 1 大匙 特級初榨橄欖油
- 50 克 蘑菇, 切塊
- 30 克 乾燥牛肝菌, 浸泡20分鐘後瀝乾
- 100 克 鮮奶油
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 500 克 小牛菲力, 切塊(約4公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 4529 kJ / 1082 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 94.4 g
- Vezels
- 3.7 g