Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
of 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1600 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus de zanahoria
15 phút
Ensalada de chauchas navideñas
1h 10min
Mini albóndigas con salsa de hongos
1h 10min
Fugazzeta
1h
Babaganoush
50 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Bruscheta de polenta, hongos y morrones
Geen beoordelingen
Salsa criolla
5 Min
Sabayón
15 phút
Polenta gratinada
45 phút
Blinis
1h 30min
Coles de Bruselas a la mostaza
20 phút