Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
of 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1600 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Soufflé de acelga y queso
35min
Muffins Mac and Cheese
1 Std.
Champiñones rellenos
Geen beoordelingen
Buñuelos de acelga
45min
Salsa golf
25 Std. 10 Min
Risotto
30min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min