Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
雞蛋餃皮
- 2 顆 蛋
- 200 克 低筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
墨魚餃皮
- 50 克 粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)
- 50 克 低筋麵粉, 多備一些撒粉用
- 3 大匙 墨魚汁
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 橄欖油
- 水, 適量
內餡
- 2 茶匙 橄欖油
- 100 克 新鮮鮭魚片
- 5 克 黑橄欖
- 100 克 瑪斯卡澎乳酪
- 5 克 新鮮巴西利葉
醬汁
- 40 克 橄欖油
- 2 顆 蒜頭, 切碎
- 200 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨
- 200 克 新鮮淡菜
- 1 大匙 檸檬汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2751 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 33.9 g
- Vezels
- 1.4 g