義式牛肝菌菇番紅花燉飯

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 紅蔥頭
    1 顆
  • 奶油
    40 克
  • 義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    320 克
  • 白酒
    50 克
  • 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
    700 克
  • 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
    150 克
  • 番紅花
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 新鮮巴西利葉 裝飾用
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2468 kJ / 589 kcal
Vetten 12.9 g
Vezels 6.9 g
Koolhydraten 92.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...