Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Karotten, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g pflanzliches Öl
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 250 g Champignons, frisch, geachtelt oder geviertelt
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Kümmel, gemahlen (optioneel)
- 1 TL Paprika edelsüss
- 800 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Tomateneintopf
1h 30min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Gemüsewähe
1h
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Gemüsesuppe mit Rollgerste
1h 15min
Süsskartoffel-Tomatensuppe mit Curry-Croûtons
40min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Bündner Gerstensuppe
1h 15min
Ungarische Pilzsuppe
35 min
Gemüse-Tomatenreis mit Bohnen
35 min
Weisse Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min