Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g warzyw, korzeniowych, np. marchewki, pietruszki, selera, pokrojonych na kawałki
- 200 g ziemniaków, pokrojonych na 1-2 cm kawałki
- 1000 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego (optioneel)
- 40 g kaszy manny
- 5 g koperku, świeżego, posiekanego (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 465.6 kJ / 111.3 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 327.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barszcz czerwony zabielany
45min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Krupnik
40min
Zupa pomidorowa jak u babci
45min
Barszcz biały na zalewie z kiszonych ogórków
40min
Kapuśniak z białej kapusty z boczkiem
55min
Zupa koperkowa
45min
Kremowa zupa ziemniaczana
45min
Zupa ziemniaczana
1h
Kartoflanka
55min
Zupa z kiszonych ogórków
45min
Zupa z kurczakiem i makaronem orzo
45min