Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fette di pane bigio (1 cm)
- 100 g di formaggio (appenzeller, emmentaler, gruviera o gouda), a pezzi (2,5 cm)
- 1 peperone rosso, tagliato in quarti, (circa 120 g)
- 100 g di salame a fette, tagliate in quarti
- 100 g di prosciutto cotto a fette, tagliate in quarti
- 170 g di funghi champignon, freschi, a fette
- 100 g di panna intera
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di origano, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di patate
1 godz. 5 min
Zuppa di patate dolci e mais
Geen beoordelingen
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min
Polpettine dolci di semolino
40 Min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
French Dressing
15 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Gnocchi Tricolore
35 min
Gelato al gusto Cheesecake
Geen beoordelingen
Purè di patate nature
55 Min