Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 48.9 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h
Tarte au saint-nectaire
50min
Tartine nordique à la truite fumée et aux crudités (Smørrebrød)
20 min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Soufflé au munster et au cumin
1h 10min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Œuf poché sauce poulette
35 min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Cigares de tartiflette
55 min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min