Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en deux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de maroilles, en morceaux
- 1 c. à café de fécule de maïs
- 100 g de bière brune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g d'eau
- 2 magrets de canard avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2557.1 kJ / 611.2 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 48.9 g
- Verzadigd vet
- 26.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 min
Rôti de porc aux poires
1 Std. 35 Min
Tarte au magret fumé
45 min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Poulet à la pizzaiola
50min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1h 30 min
Cigares de tartiflette
55 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1h 5min