Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g de parmesan
of 30 g de Pecorino Romano - 5 brins de persil plat frais, feuilles seulement
- 2 gousses d'ail
- 1 citron, peau fine seulement, sans chair blanche
- 450 g d'eau
- 510 g de haricots verts frais, équeutés
- 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
- sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- 2 c. à soupe de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 min
Hummus (TM5/TM6 Metric)
10 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Buddha bowl au poulet
1 godz.
Gazpacho de tomates ancestrales
1 godz. 10 min
Poulet BBQ façon Caroline du Nord, pain de maïs à la poêle
3h 25min
Tofu sur riz et sauce aux cacahuètes
45 min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35 min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Steaks de surlonge et beurre aux herbes, pommes de terre au romarin et brocolis
45 min
Sandwiches de salade aux œufs
25 min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 min