Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g de parmesan
of 30 g de Pecorino Romano - 5 brins de persil plat frais, feuilles seulement
- 2 gousses d'ail
- 1 citron, peau fine seulement, sans chair blanche
- 450 g d'eau
- 510 g de haricots verts frais, équeutés
- 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
- sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- 2 c. à soupe de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 93.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de pelures d'oignon
1 godz. 5 min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45min
Trempette de poivrons (muhammara)
1h
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Coupes de chou rouge avec du poulet
25 min
Saumon au sésame avec salade et soupe de petits pois
1h
Laitue râpée
10 min
Salade de maïs grillé, vinaigrette à la coriandre
25 min
Salade de melon d'eau, vinaigrette balsamique crémeuse et noix caramélisées
25 min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min