Haricots verts à la gremolata
TM6 TM5

Haricots verts à la gremolata

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g de parmesan
    of 30 g de Pecorino Romano
  • 5 brins de persil plat frais, feuilles seulement
  • 2 gousses d'ail
  • 1 citron, peau fine seulement, sans chair blanche
  • 450 g d'eau
  • 510 g de haricots verts frais, équeutés
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • sel, selon le goût
  • poivre noir moulu, selon le goût
  • 2 c. à soupe de pignons de pin grillés

Voeding
per 1 portion
Calorieën
648.4 kJ / 155 kcal
Eiwitten
4.7 g
Koolhydraten
9.3 g
Vetten
12.1 g
Verzadigd vet
2.5 g
Vezels
3.3 g
Natrium
93.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten