Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina manitoba
Impasto
- 200 g di farina tipo 1
- 12 g di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Scarola
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di peperoncino secco piccante
- 600 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 951.7 kJ / 227.5 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 637.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Danubio salato
3h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Pastiera salata
2 Std.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Frittelle di agretti
2 Std.
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2 Std.
Licurdia calabrese
1h
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Gattò di patate (TM6)
1h 30 min