Rustici alla scarola

Rustici alla scarola

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 10u.
10 pezzi

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina manitoba
Impasto
  • 200 g di farina tipo 1
  • 12 g di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Scarola
  • 2 scalogni a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di peperoncino secco piccante
  • 600 g di scarola lavata, asciugata e a listarelle (3 cm)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 637.6 mg
Eiwitten 6.2 g
Calorieën 951.7 kJ / 227.5 kcal
Vetten 5.3 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 0.8 g
Koolhydraten 41.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...