Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Weckerl und Marinieren des Schweinslungenbratens
- 250 g Wasser
-
20
g frische Germ
of 5 g Trockengerm - 430 g Weizenmehl, glatt, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 - 3 TL Salz, nach Geschmack
- 480 g Schweinslungenbraten
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 20 g Dijonsenf
-
80
g dunkles Bier
of 80 g Whisky (z.B. Jim Beam Honey) - 800 - 1000 g Pommes Frites, TK, (siehe Tipp)
Füllung
- 50 g Olivenöl
- 4 Knoblauchzehen
- 280 g Zwiebeln, in Scheiben (3 mm)
- 30 g Sojasauce
- Senf zum Servieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1853 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geräucherter Forellenaufstrich
5 Min
Einfache Cremeschnitte
3h 45 min
Paprikahendl
1h
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Kräuterstelzen
2h
Nougatknödel mit Nussbröseln und Zwetschkenröster (vegan)
1h 10min
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45 Min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Purbacher Bohnenstrudel
45 Min