Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 140 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Germ
- 280 g Weizenmehl, universal, Type W700
- ¾ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), in Stücken
- 8 Basilikumblätter, frisch
- 300 g Tomaten, in Stücken (2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Zucker
- 150 g Käse (z. B. Chili-Käse), in Streifen (5 mm breit)
- 70 g Salami, in Scheiben oder Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1656 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)
21 Std. 20 Min
Rote Grütze mit Weichseln
15 min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Lasagne
1h 45min
Suppentopf mit Bratwurst
45min
Brötchensonne
2h
Wraps mit Hendlfleisch und Mais
40p
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Zwiebeln anbraten
25 Min
Pizza Prosciutto
35 Min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min