Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
事前準備
- 30 克 紫糯米
- 200 克 水
滷香菇
- 100 克 水
- 30 克 醬油
- 25 克 味醂
- 10 克 糖
- 200 克 新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)
紫米飯和蛋皮
- 200 克 米
- 2 顆 蛋
- 1000 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 小黃瓜 ,切絲
- 5 茶匙 韓國麻油 ,多備一些抹油用
- 200 克 韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分
- 4 張 海苔片
- 1 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1536.7 kJ / 367.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 58.1 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1337.8 mg