Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1598 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp and Potato Boil
40min
Shrimp Aguachile
15 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Chili Oil Noodles
30 min
Shrimp Aguachile
15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Jersey Beef
30 min