Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 oz corn starch
- 1 tsp salt
- 1 tbsp vegetable oil
- 4 ½ oz water
Chicken
- 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt, divided
- 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 1 ½ tbsp vegetable oil
- 1 tbsp sesame oil
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and Soup
- 60 oz water
- 2 green onions, thinly sliced, for garnish
- gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2064.9 kJ / 493.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1598 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Korean Beef Bowl
1h
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Chicken Shawarma Bowl
1h