Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
-
200
g Semmeln, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
of 200 g Semmelbrösel - 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in dünnen Scheiben (3-5 mm)
- 2 TL Salz
- 100 g Milch
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Faschiertes, gemischt (Rind- und Schweinefleisch)
- 3 Eier (Größe M)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1830.5 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1269 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
1h 30 min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1h 20 min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1h 30 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 Std. 10 Min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min
Blumenkohl (Karfiol)-Gratin mit Ei
35min
Mais-Kartoffelpüree mit Thymian
35min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Hexenschaum
35min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Marmormuffins aus dem Varoma
50min
Champignonsauce
30 min