Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Voeding
- per 28 rebanadas
- Calorieën
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 469.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 123.6 g
- Natrium
- 2579.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepas (sin gluten)
1h 20 min
Pan sin gluten
1h 40min
Hot cakes sin gluten
30min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1h 30min
Pan de caja sin gluten
14 Std.
Bolillo sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1h 40min
Crepas sin gluten
45min
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pizza sin gluten
1h