Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 15 g de levadura seca instantánea
- 350 g de harina de garbanzo blanco
- 150 g de harina de arroz glutinoso
- 100 g de psyllium
- 50 g de fécula de maíz
- 1 cditas de sal
- 2 cdas de aceite de oliva
- harina de arroz glutinoso, para masar
- Voeding
- per 28 rebanadas
- Calorieën
- 10545.2 kJ / 2520.4 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 469.9 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 123.6 g
- Natrium
- 2579.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan alemán sin gluten
3h
Bolillo sin gluten
2h
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Pan brioche sin gluten
2h 50 min
Galletas de almendra y cereza
1h
Pastas de almendra sin gluten
1h
Pan de caja sin gluten
2h
Torta cheesecake raw
12 Std. 20 Min
Harina de arroz
5 min
Manteca de almendras
1h 10min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35 min