Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
花雕雞胸
- 300 克 去皮雞胸肉 ,約2片
- 1 茶匙 鹽
- 2 茶匙 花雕酒
- 1800 克 水
- 冰水
拌麵汁
- 3 克 薑
- 1 粒 蒜頭
- 10 克 香油
- 1 支 蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切蔥花
- 50 克 新鮮香菇 ,切片
- 20 克 醬油
- 1 茶匙 糖
- 50 克 水
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 醋
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 15 克 蠔油
- 1 茶匙 枸杞
- 50 克 花雕酒
煮麵和組裝
- 1200 克 水
- 150 克 細麵條
- 50 克 青江菜
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3008.2 kJ / 719 kcal
- Eiwitten
- 41.1 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2262.6 mg