Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Auberginen, in Würfeln (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Tomaten, in Stücken
-
50
g Rotwein, trocken
of 50 g Gemüsebrühe, flüssig - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ TL Pfeffer
-
320
g Penne Rigate
of 320 g Nudeln - 125 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2276 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 825 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 min
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30 min
Gebratener Gemüse-Reis mit Garnelen
45 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Ravioli-Lasagne
1h
Linsen-Moussaka
2h 30min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30 min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min