Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de fromage panela (fromage frais mexicain), en morceaux
- 640 g de tomatilles vertes, coupées en deux
- 60 g d'oignon blanc
- 1 gousse d'ail
- 30 g de piment chipotle, en conserve, en sauce adobo
- 1 c. à thé de sel
-
450
g de poitrines de poulet entières désossées et sans la peau, coupées dans le sens de la longueur
of 450 g de filet intérieur de poulet (aiguillettes) - sel, selon le goût
- poivre noir moulu, selon le goût
- huile végétale à frire
- 12 tortillas de maïs
- crème sure, pour garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2267.1 kJ / 541.9 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 768.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fouetté crémeux à l'orange
10 Min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 Min
Étagé aux crevettes et au crabe
25 Min
Crème glacée double vanille
12 Std.
Brownies à la stout
45min
Toast de champignons au miso avec yaourt au tahini
Geen beoordelingen
Miel épicé
10 Min
Craquelins à la pulpe végétale
11 Std. 30 Min
Baguettes au levain
15h
Côtes levées barbecue à la bière stout
3 Std. 15 Min
Légumes cuits à la vapeur avec vinaigrette au kéfir
Geen beoordelingen
Riz aux herbes
35min