Enchiladas au poulet

Enchiladas au poulet

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 200 g de fromage panela (fromage frais mexicain), en morceaux
  • 640 g de tomatilles vertes coupées en deux
  • 60 g d'oignon blanc
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de piment chipotle en conserve, en sauce adobo
  • 1 c. à thé de sel
  • 450 g de poitrines de poulet entières désossées et sans la peau coupées dans le sens de la longueur
    450 g de filet intérieur de poulet, (aiguillettes)
  • sel selon le goût
  • poivre noir moulu selon le goût
  • huile végétale à frire
  • 12 tortillas de maïs
  • crème sure pour garnir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 768.7 mg
Eiwitten 31.4 g
Calorieën 2267.1 kJ / 541.9 kcal
Vetten 6.7 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 92.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...