Fettucini aux champignons

Fettucini aux champignons

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portion

Ingrediënten

  • 85 g de parmesan en cubes
  • 30 g de persil frais Feuilles et tiges tendres
  • 15 g de cèpes séchés
  • 1 gousse d'ail
  • 285 g champignon shiitaké frais en tranches
  • 170 g de bouillon de légumes
  • 60 g de beurre non salé en pièces
  • 45 g d'huile d'olive vierge extra divisé
  • 1 c. à thé sel divisée, plus un supplément pour assaisonner, selon le goût
  • ¼ c. à thé poivre noir moulu plus un peu d'assaisonnement, selon le goût
  • 1275 g d'eau
  • 285 g pâtes sèches, type fettucine
  • 30 - 60 g huile parfumée à la truffe blanc, selon le goût

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 9350.3 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 2891.5 kJ / 691.1 kcal
Vetten 41.6 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 62.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...