Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 尾 非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)
- 2 ½ 茶匙 盐
- 1 粒 青柠 ,只取汁
- 250 克 青芒果 ,去皮,去籽,切半
- 30 克 小红葱
- 15 克 蒜瓣
- 60 克 长辣椒 ,切半
- 20 克 红指天椒
- 1 个 红番茄 ,一切四块
- 1 茶匙 峇拉煎
- ½ 茶匙 鸡精粉
- 1 汤匙 糖
- 20 克 食油 ,额外准备刷锅用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2851 kJ / 682 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1673 mg