Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g ogórków, z odciętymi końcówkami
- 150 g rzodkiewek
- 100 g kalarepy, pokrojonej na kawałki, które zmieszczą się w szerokiej części podajnika
- 1 ząbek czosnku
- 10 g szczypiorku, świeżego, posiekanego, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
1000
g kefiru
of 1000 g maślanki - 100 g soku z czerwonych buraków (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 4 jajka
- woda, do gotowania jajek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1089.6 kJ / 260.4 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 791.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Surówka z tartej marchewki z jabłkiem (TM6)
5min
Coleslaw z tartych i krojonych warzyw (TM6)
10 Min
Chłodnik z botwinki
1 Std.
Chłodnik
10 Min
Spaghetti z cukinii z warzywnym sosem pomidorowym (TM6)
30 min
Laksa z dorszem; Tajskie placki kukurydziane
45 min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM5)
1 Std. 15 Min
Surówka z tartej marchewki i cebuli (TM5)
10 Min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM5)
45 min
Bigos z krojonej młodej kapusty (TM6)
45 min
Makaron z cukinii z krewetkami w orientalnym sosie (TM6)
25 min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6)
40 min