Knoblauch-Parmesan-Orzotto

Knoblauch-Parmesan-Orzotto

4.4 323 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken (1-2 cm)
    100 g
  • Knoblauchzehen
    3 - 4
  • Risoni-Nudeln
    250 g
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Wasser
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Crème fraîche
    1 geh. EL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 357 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1783 kJ / 426 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...