Risottata Mafaldine mit cremiger Pilz-Tomatensauce

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesankäse in Würfel geschnitten (2 cm)
    40 g
  • Speckwürfel
    150 g
  • frische Pilze in Scheiben geschnitten
    100 g
  • Tomate, in der Dose
    350 g
  • Rahm (aus Kuhmilch hergestellt)
    200 g
  • Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Knoblauchpulver
    1 Prise
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Chilischote, rot, getrocknet
    1 Prise
  • Wasser
    300 g
  • Mafaldine Pasta
    300 g
  • Basilikumblätter, frisch in Stücke gerissen
    5

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 861.9 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1505.2 kJ / 359.8 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...