Apparaten en accessoires
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen50 g
-
suiker110 g
-
glutenvrij witte bloem200 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
citroen bij voorkeur biologisch,1
alleen schil -
ei2
-
slagroom (ong. 48% vet)170 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten125 g
-
water400 g
-
pompoen in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)400 g
-
maïszetmeel1 el
-
rietsuiker100 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
gemalen kruidnagel2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
witte chocolade gesmolten (optioneel)30 g
-
noten, volle, gemengd gekarameliseerd (optioneel)30 g
-
room, elk type (van koemelk) opgeklopt (optioneel)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 16 porties
Natrium
2208.1 mg
Eiwitten
59.6 g
Calorieën
16649.2 kJ /
3979.3 kcal
Vetten
242 g
Vezels
34 g
Verzadigd vet
123.6 g
Koolhydraten
434.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen