
Apparaten en accessoires
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
16 porties
Ingrediënten
-
rauwe amandelen50 g
-
suiker110 g
-
glutenvrij witte bloem200 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
citroen bij voorkeur biologisch,1
alleen schil -
ei2
-
slagroom (ong. 48% vet)170 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten125 g
-
water400 g
-
pompoen in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)400 g
-
maïszetmeel1 el
-
rietsuiker100 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
gemalen kruidnagel2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
witte chocolade gesmolten (optioneel)30 g
-
noten, volle, gemengd gekarameliseerd (optioneel)30 g
-
room, elk type (van koemelk) opgeklopt (optioneel)30 g
Voeding per 16 porties
Calorieën
3979.3 kcal /
16649.2 kJ
Eiwitten
59.6 g
Vetten
242 g
Koolhydraten
434.6 g
Vezels
34 g
Verzadigd vet
123.6 g
Natrium
2208.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pad Thai
45min
Omelet Caprese
Geen beoordelingen
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Italiaanse brunch
1u. 30min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen