
Apparaten en accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optioneel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Voeding per 1 portie
Calorieën
637.2 kcal /
2666 kJ
Eiwitten
49.5 g
Vetten
20.2 g
Koolhydraten
64.8 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
4.2 g
Natrium
1711.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Geen beoordelingen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Sinaasappel Sponge Cake
1u.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Express Aardbeien Dessert
5min