Apparaten en accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optioneel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1711.7 mg
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
2666 kJ /
637.2 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
64.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Geen beoordelingen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Lasagnerolletjes
1u.
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Curryketchup
30min
Pitabrood
2u.