Apparaten en accessoires
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Voorbereiding. 25min
Totaal 5u. 15min
8 porties
Ingrediënten
Marinade
-
varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk1200 - 1500 g
-
gedroogde oregano1 el
-
knoflookpoeder1 el
-
gemalen komijn1 el
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
paprikapoeder1 el
-
gemalen zwarte peper1 tl
South Carolina BBQ saus
-
Dijon mosterd (zie variatie)180 g
-
ketchup130 g
-
ciderazijn50 g
-
sojasaus50 g
-
tabasco (optioneel)3 - 5 druppels
-
bruine suiker80 g
-
knoflookpoeder3 tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
uienpoeder1 el
-
zout2 tl
Grillen en montage
-
Brioche hamburger broodjes8 - 10
-
spek, gezouten, gesneden gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
-
koolsla om te serveren (optioneel)
-
zoete maïskolf gehalveerd, gegrild (zie tip)4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1711.7 mg
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
2666 kJ /
637.2 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
64.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Tijd om te grillen!
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eiersalade met curry
1u. 30min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.