Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1200 - 1500 g varkensnek (procureur), ontbeend in één stuk
- 1 el gedroogde oregano
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 el gerookte paprikapoeder
- 1 el paprikapoeder
- 1 tl gemalen zwarte peper
South Carolina BBQ saus
- 180 g Dijon mosterd (zie variatie)
- 130 g ketchup
- 50 g ciderazijn
- 50 g sojasaus
- 3 - 5 druppels tabasco
- 80 g bruine suiker
- 3 tl knoflookpoeder
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 1 el uienpoeder
- 2 tl zout
Grillen en montage
- 8 - 10 Brioche hamburger broodjes
- spek, gezouten, gesneden, gegrild, om te serveren (zie tip) (optioneel)
- koolsla, om te serveren (optioneel)
- 4 zoete maïskolf, gehalveerd, gegrild (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2666 kJ / 637.2 kcal
- Eiwitten
- 49.5 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1711.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Tomaat basilicum spread
5min
Dadel curry dip
5min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Victoria Sponge cake
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15min
Vitello tonnato
13h
Mojito
10min
Mayonaise
5min