Apparaten en accessoires
Gaspacho
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
1300 g de tomates olivettes mûres coupées en deux
-
60 g de poivron vert
-
50 g d'oignons
-
100 g de concombre partiellement pelé
-
1 - 2 gousse(s) d'ail
-
40 g de vinaigre
-
1 - 1 ½ c. à café de sel
-
70 - 120 g d'huile d'olive extra vierge
-
10 glaçons
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
373.1 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
593.5 kJ /
141.8 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
7.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Soupe de blettes au gingembre avec truite
40min
Salade de fenouil au parmesan (TM5)
10min
Gaspacho
2u. 25min
Velouté de champignons
20min
Velouté de poivrons
20min
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1u.
Velouté de tomates et de courges
25min
Gaspacho
1u. 15min
Mousse au thon
10min
Velouté de tomates
35min
Pesto de basilic
10min
Velouté courge-coco
45min