Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de champignons frais, coupés en deux
- 500 - 600 g d'eau
- 200 g de lait
-
1
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of 1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison - 50 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 50 g de crème
- 4 brins de persil frais, effeuillés
- 40 g de fromage fondu (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de potiron
35 min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40 min
Velouté de tomates
35 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Velouté courge-coco
45 min
Crème de champignons
20 min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 min
Soupe aux petits pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 godz.
Velouté de poivrons
20 min
Velouté de légumes
45 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Soupe de carottes façon moro
1 godz. 45 min