Velouté de champignons

Velouté de champignons

4.6 143 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • 400 g de champignons frais coupés en deux
  • 500 - 600 g d'eau
  • 200 g de lait
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte, fait maison
  • 50 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • 50 g de crème
  • 4 brins de persil frais effeuillés
  • 40 g de fromage fondu (facultatif)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 550 kJ / 132 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.2 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...