Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bulbe de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à café poivre moulu
- 2 c. à soupe feuille de thym, frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 oeuf
- 100 g de ricotta, fraîche
- 375 g pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe aux légumes et aux œufs
40 Min
Haricots verts à la gremolata
25 Min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Cidre de pomme chaud au rhum et à l'érable
20 min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40 Min
Petite tour de pastèque et ceviche de saumon
25 Min
Bar cuit dans du pain à la portugaise avec pommes de terre vapeur et haricots verts
Keine Bewertungen
Boisson Pétillante au Bourbon et au Gingembre (Métrique)
5 min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55 min
Bloody mary
10 min
Granité champagne limonade
5 min
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35 Min