Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1 gousse de vanille
- 600 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 190 g de sucre en poudre
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de cacao en poudre
- 1 pincée de sel (optioneel)
La sauce chocolat
- 150 g de chocolat noir, en morceaux
- 50 g de lait
- 50 g d'amandes effilées
La chantilly et le dressage
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2510.3 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 72.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la violette
12 Std.
Coupe glacée à la coco, coulis à l'ananas
11h
Maamouls (biscuits fourrés aux pistaches)
1 godz. 40 min
Jus de pommes
20 min
Cacahuètes caramélisées
35 min
Gambas rolls
3 Std. 45 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45 min
Pêche Melba
6 Std.
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Merveilleux
3 godz.
Frozen spritz
10min