Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 150 g de gorgonzola doux, coupé en morceaux
- 420 g de lait entier
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 - 3 pincées de sel
Le jour même
- 20 g de beurre clarifié
- 400 g de poires à chair dure, type Corella, Williams, coupées en morceaux (3,5 cm)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 - 30 g de brandy
- 2 - 3 pincées de cardamome en poudre
- 2 - 3 pincées de poivre de la Jamaïque moulu (optioneel)
- noix décortiquées et grillées pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1949.7 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 383.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée mousseline
40 Min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 Min
Sauce cheddar
10 min
Bouillon de volaille riche en collagène
12 Std. 10 Min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges
1 Std.
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12h 35min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1 godz. 25 min
Oeufs brouillés Sous vide
40 Min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce marchand de vin
1h 15 min
Pâtes au poulet sauce Alfredo
3h 45min