Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosbif
- 900 - 1000 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 800 g de agua
Cebollas al vino
- 500 g de cebolla roja en octavos
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de vino tinto
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salsa de mostaza
- 150 g de mayonesa
- 30 g de crème fraîche
- 30 g de mostaza de Dijon
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
Bocata
- 4 baguettes (cortadas por la mitad)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3437 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 99.4 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1219.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa dulce de chiles
Geen beoordelingen
Mini Sloppy Joe´s de res.
Geen beoordelingen
Pollo al estilo vietnamita con arroz jazmín (Cocción de arroz)
30min
Solomillo de cerdo al estilo coreano (Al vacío)
4u. 50min
Tacos pulled pork con cerveza negra (Cocción lenta)
5h
Canelones de confit de pato
1 Std.
Ensalada de rúcula, frutos rojos y queso de cabra con anacardos
15 Min
Vacío al horno con salsa picante
4h 20min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1 Std.