Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in kleinen Stücken
- 300 g Salsiccia, nur das Brät, in walnussgroßen Stücken
- 60 g Zwiebeln, geachtelt
- 35 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 300 g Risottoreis
- 850 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 80 g Erbsen, TK
- 2 TL Kräuter der Provence
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 50 g Butter, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 40 g Babyspinat, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3727 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 2055 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili con Chorizo
30 min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Weiße Bolognese
45 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Caesar-Nudelsalat
35 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min
Spanisches Risotto
1h