Apparaten en accessoires
Hamburger Buns with Stout Beer
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
stout beer6 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
all-purpose flour18 oz
-
salt2 tsp
-
onion powder (optioneel) to taste½ - 1 tsp
-
large eggs3
-
unsalted butter room temperature, in pieces, divided, plus extra, to grease4 oz
-
non-stick cooking spray
-
egg yolk from a large egg1
-
water2 tbsp
-
sesame seeds (optioneel)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
415.3 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
1099.3 kJ /
262.7 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
34.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Flour Tortilla
1 godz.
Wonderful White Bread
5 godz.
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Brioche Buns
2 godz.
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Thin Crust Pizza Dough
2 godz. 30 min