Ocet jabłkowy z porzeczkami

Ocet jabłkowy z porzeczkami

3.8 4 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
1000 g

Ingrediënten

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego 5%

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 15 g

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 0 g
Calorieën 193.1 kJ / 46.2 kcal
Vetten 0 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 11.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...