Ocet jabłkowy z porzeczkami
TM5 TM6

Ocet jabłkowy z porzeczkami

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    of 2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego, 5%

Voeding
per 15 g
Calorieën
193.1 kJ / 46.2 kcal
Eiwitten
0 g
Koolhydraten
11.3 g
Vetten
0 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
0.1 g
Natrium
0.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten