Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
- 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 300 g cukru
-
1
łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżki cukru wanilinowego - 400 g octu jabłkowego, 5%
- Voeding
- per 15 g
- Calorieën
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Płynące ciastka czekoladowe z herbatą matcha (lava cakes)
2h
Kawa pistacjowa
1 Std. 10 Min
„Risotto” z pestek słonecznika z czosnkiem niedźwiedzim
13 Std. 40 Min
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2h 45min
Omlet austriacki z sosem truskawkowym
1 Std.
Mleko kasztanowe z Nutellą®
45 Min
Wegański żel owocowy
1 Std. 15 Min
Dynia faszerowana komosą ryżową (quinoa)
1 Std.
Tartaletki ze spiralizowanymi jabłkami (TM5)
4 godz. 30 min
Pikantna zupa z soczewicy i faszerowane ziemniaki
1 Std.
Czekoladowe jajka wielkanocne
1 godz. 55 min
Makaron z krewetkami w pomarańczowym sosie
45 Min