香脆炸菜饼

香脆炸菜饼

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
25 块

Ingrediënten

  • 包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块
    200 克
  • 红萝卜 去皮
    150 克
  • 面粉
    130 克
  • 粘米粉
    50 克
  • 芫荽粉
    ½ 汤匙
  • 香菇调味粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 发粉
    ½ 茶匙
  • 300 克
  • 食油 煎炸用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 块

Natrium 107 mg
Eiwitten 1 g
Calorieën 202 kJ / 48 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...