Apparaten en accessoires
香脆炸菜饼
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
25 块
Ingrediënten
-
包菜 去除核心最厚的部分,切成适合通过进料器的楔形块200 克
-
红萝卜 去皮150 克
-
面粉130 克
-
粘米粉50 克
-
芫荽粉½ 汤匙
-
香菇调味粉1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
发粉½ 茶匙
-
水300 克
-
食油 煎炸用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Natrium
107 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
202 kJ /
48 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 recepten
Internationaal
Internationaal