牛肉焖饭

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 大米 淘洗干净
    160 克
  • 浸泡用
    适量
  • 10 克
  • 白洋葱 切1x1厘米块
    60 克
  • 胡萝卜 切1x1厘米块
    60 克
  • 牛肋条 切2x2厘米块
    120 克
  • 140 克
  • 2 - 3 克
  • 料酒
    20 克
  • 土豆 1x1厘米块
    50 克
  • 蚝油
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 419.8 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1396.7 kJ / 333.8 kcal
Vetten 9.3 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 49.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...