牛肉烩饭配溏心蛋

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
3 人份

Ingrediënten

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
  • 加至主锅的1升刻度线
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 切1×1厘米丁
    40 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 342.2 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 2209.5 kJ / 528.1 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 85.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...