Apparaten en accessoires
牛肉烩饭配溏心蛋
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 5min
3 人份
Ingrediënten
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
干月桂叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
342.2 mg
Eiwitten
20.7 g
Calorieën
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Vetten
10.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
85.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
专业
24 recepten
China
China
Misschien vind je het ook leuk...
晚餐(剁椒鲈鱼、肉末四季豆、拌空心菜、山药红米饭)
Geen beoordelingen
午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)
Geen beoordelingen
三文鱼菌菇烩饭
30min
丝瓜酿肉
Geen beoordelingen
百香果蒸肋排
Geen beoordelingen
肉酱杏鲍菇丝
Geen beoordelingen
清炒鸡肉香菇乌冬面
20min
咖喱面
Geen beoordelingen
苹果沙拉配柠檬橙汁
Geen beoordelingen
白菜菌菇卷
1u.
海盐巧克力甘纳许
Geen beoordelingen
法式番茄冷汤
Geen beoordelingen