Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
面团
- 80 克 水
- 2 - 3 小撮 盐
- ¼ 茶匙 苹果醋
- 20 克 油
- 150 克 面粉
- 1 茶匙 油
菌菇馅
- 80 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 油
-
350
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
of 350 克 蘑菇 ,切片 - ¼ 茶匙 盐
- 100 克 新鲜菠菜叶
- 25 克 黄油 ,切块
- 面粉 ,撒粉用
-
50 - 60
克 菲达乳酪 ,切碎的
of 50 - 60 克 马苏里拉乳酪 ,切碎的 - 3 - 4 小撮 海盐片
- Voeding
- per 1 块
- Calorieën
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 179.9 mg