Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g água
- 3 c. chá de mel
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco, desfeito
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco, desfeito - 400 g farinha p/ pão integral
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola cortada verticalmente em metades
- 150 g pimento vermelho cortado em 4 cunhas
- 30 g azeite
- ¼ c. chá de pimenta
- 2 c. chá de alecrim, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1543.9 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 56.6 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 201.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de pizza napoletana
Geen beoordelingen
Clericot
Geen beoordelingen
Bacalhau Choux
1 godz. 45 min
Manakish (pão za'atar)
2 godz. 40 min
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Cappuccino
10 min
Cuscuz com frango, cordeiro e salsichas picantes
1 godz. 10 min
Arroz asiático com ovo e legumes
35min
Coleslaw
10 min
Tiramisù
5h 20min
Glacê
5 min
Focaccia integral com cebola e pimento - TM6
Geen beoordelingen