Focaccia integral com cebola e pimento - TM5

Focaccia integral com cebola e pimento - TM5

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 doses

Ingrediënten

Massa
  • água
    300 g
  • mel
    3 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    30 g
  • fermento de padeiro fresco desfeito
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco, desfeito
  • farinha p/ pão integral
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • cebola cortada verticalmente em metades
    150 g
  • pimento vermelho cortado em 4 cunhas
    150 g
  • azeite
    30 g
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • alecrim só as folhas
    2 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 201.3 mg
Eiwitten 9.9 g
Calorieën 1543.9 kJ / 369 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...