Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 300 g kostek boczku
- 50 g ketchupu
- 50 g whisky
- 50 g syropu klonowego
- 40 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 30 g octu balsamicznego
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- ½ - 1 łyżeczka gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 łyżeczka papryki słodkiej, mielonej
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 351.8 kJ / 84.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 114.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto na ciemnym piwie
3 Std. 30 Min
Syrop do grzanego wina
12h 45min
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1sa 15 dk
Lodowe flurry
6h 20min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6)
1h
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1h
Sos sriracha-mayo
5 Min
Zapiekanka makaronowa z chorizo
55 min
Deser lodowy z kawałkami ciastek
6h 30 min
Sos duński
15 min
Gruzińskie placki z mięsem (kubdari)
1 Std. 50 Min
Sos Reuben
10 Min