Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo

Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
20 rebanadas

Ingrediënten

Masa Challah
  • 450 g de agua
  • 100 g de azúcar
  • 10 g de levadura fresca
  • 1 huevo
  • 850 g de harina de trigo
  • 100 g de aceite de girasol
  • 20 g de sal
Montaje y horneado
  • 100 g de ajonjolí
  • 3 cdas de leche
  • 2 cdas de miel
  • 4 huevos de dulce, de colores

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 20 rebanadas

Natrium 8169 mg
Eiwitten 141.2 g
Calorieën 22886.1 kJ / 5469.9 kcal
Vetten 183.3 g
Vezels 37.5 g
Verzadigd vet 30.2 g
Koolhydraten 814.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...