Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1100
g Yukon gold potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder
of 1100 g red potatoes, whole or cut into pieces to fit into the feeder - 15 g vegetable oil
-
150
g pancetta
of 150 g back bacon, diced - 60 g unsalted butter, clarified, divided
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2093.8 kJ / 500.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 40.3 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 137.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Guacamole
5 min
Herbes de Provence
5 min
Beef Wellington
2h 15min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Neapolitan pizza
1h 30min