Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli Pesto
- 1 garlic clove
- 2 oz broccoli florets
- 1 oz blanched almonds
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz grapeseed oil
- 1 ½ tsp apple cider vinegar
- ½ tsp salt, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
Zoodles
- 7 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 7 oz carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher
- 17 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152 kJ / 274.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 130.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Layered Mexican Dip
25 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Waldorf Salad
15 min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Chili Lime Steamed Corn
25 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 dk