Apparaten en accessoires
Sous-vide Honeyed Figs
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
16 pieces
Ingrediënten
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
10 mg
Eiwitten
0 g
Calorieën
197 kJ /
47 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-Vide
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24u. 5min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2u.
Oysters Rockefeller
25min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9u. 5min
Taramasalata
15min
Umami paste
5min
Italian Seasoning Rub
5min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Caramelised balsamic reduction
30min