Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 fresh figs, halved, stems trimmed
- 3 oz honey
- 3 oz balsamic glaze
- ¼ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 pinch salt
- 1 star anise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 10 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Quince paste
4h 10min
Sri Lankan spicy sauce
2h 30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Green fig and lime marmalade
1h 10 min
Black tahini
20min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Lemon curd (TM6)
15min