Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Dill, abgezupft
- 20 g Öl
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 130 g Zucker
- 150 g Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 2 Sternanis
- 400 g marinierte Heringsfilets, in Stücken
- 1 - 2 Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Rhabarber-Salsa
15 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Brathering-Salat
45min
Dill-Essig-Gurken
336u.
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 godz.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Portwein-Bäckchen mit Spätzle
5h 10 min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4h
Ochsenbäckchen
5 Std.