Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cenoura
- 300 g beterraba crua cortada em pedaços (3x5 cm aprox.) que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 100 g alface romana cortada em fatias que caibam no bocal da mandolina Bimby®
- 40 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 20 g vinagre branco
- 60 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de raspa de limão
- 40 g sumo de laranja (½ unid. aprox.)
- 20 g xarope de agave
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de flocos de malagueta seca
- 2 c. sopa de manjericão, só as folhas picadas
- 10 g cebolinho cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 941.8 kJ / 225.1 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 21.2 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 694 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 min
Risoto de funghi
40 min
Molho quatro queijos
20 min
Patê de avocado
10 min
Sobremesa de morango com chocolate - TM6
20 min
Salada de salsicha, queijo e rabanetes - TM6
25 min
Leite de castanha-do-pará
8 Std. 15 Min
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 min
Mini quiche de palmito e manjericão
1h 25min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1h 30 min
Esparguete à Nerano
30 min