Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 9.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 424.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shot zenzero e curcuma
10 min
Moddizzosu di patate
7h
Vincisgrassi
2h 30min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 min
Chips di verdure al forno (TM6)
1 Std. 45 Min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 Min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Uova alla triestina
30 min
Salsa ai mirtilli rossi
30 min
Porri con salsa di soia alla senape
45 min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella (TM6)
20 min
Seitan speziato con verdure insaporite
20 min